Om Pro Sec Professional Security

Vi i Pro Sec Professional Security har levert sikkerhetstjenester til de største konsertene og arrangementene i Norge i løpet av de siste 30 årene. Vår erfaring strekker seg tilbake til 80-tallets konserter i Drammenshallen og Skedsmohallen, til 90- og 2000-tallet med arrangementer og konserter i Oslo Spektrum, Valle Hovin, Oslo Konserthus og Rockefeller.

Vi jobber i hele landet, fra Midnattsolfestivalen i nord, til Hovefestivalen i sør. I tillegg til å levere sikkerhetstjenester til konserter og festivaler, leverer vi tjenester til messer, konferanser, russearrangementer og private arrangementer.

Vår største styrke er menneskene som jobber hos oss. Våre ansatte er fremoverlente, løsningsorienterte og serviceinnstilte. Bredden i våre ansattes bakgrunn og kompetanse gjør oss samlet skikket til å løse ethvert oppdrag på best mulig måte. Våre mest erfarne sikkerhetskonsulenter har erfaring fra slutten av 70-tallet, og med en flat bedriftsstruktur sørger vi for at kompetanse deles.

Vi har også lang erfaring med ledsager-og livvakttjenester i norsk målestokk, og har levert dette til nasjonale og internasjonale artister og skuespillere, næringslivsledere og andre profilerte personer. Vi har etter flere oppdrag rundt i verden etablert en god internasjonal kontaktflate.

Foto: Daniel Kivle