Om Pro Sec Professional Security AS

Pro Sec ble etablert 1986 av personer med lang erfaring fra sikkerhetsbransjen. Pro Sec har levert sikkerhetstjenester til de største konsertene som har blitt holdt i Norge. Vår erfaring strekker seg tilbake til 80-tallet med konserter i Drammenshallen og Skedsmohallen til 90-tallet med Oslo Spektrum, Valle Hovin, Oslo Konserthus og Rockefeller.

Pro Sec leverer i dag sikkerhetstjenester til flesteparten av alle konserter med internasjonale artister i Norge. Vi jobber i hele landet og har levert tjenester til Midnattsolfestivalen i Lakseelv i nord til Hovefestivalen i sør.

Ved siden av å være Norges største leverandør av sikkerhet til konserter og festivaler leverer vi tillegg sikkerhet til de største russearrangementene, messer og andre sammenkomster med store menneskemasser. I tillegg har vi lang erfaring og de rette ansatte til å håndtere sikkerheten for mindre private arrangementer som bryllup og fødselsdager.

Vår største styrke er menneskene som jobber hos oss. Våre ansatte er fremoverlente, løsningsorienterte og serviceinnstilte. Bredden i våre ansattes bakgrunn og kompetanse gjør oss samlet skikket til å løse oppdraget på best mulig måte, og håndtere de situasjoner som måtte oppstå. Våre mest erfarne sikkerhetskonsulenter har erfaring fra slutten på 70-tallet, og med en flat bedriftsstruktur sørger vi for at kompetansen deles.

Vi har også lang erfaring med ledsager-og livvaktstjenester i norsk målestokk, og har levert dette til nasjonale og internasjonale artister og skuespillere, næringslivsledere og andre profilerte personer.

Vi har etter flere oppdrag rundt i verden god internasjonal kontaktflate.

Pro Sec Professional Security AS - Foto Robin Bøe

Foto: Robin Bøe