Minneboka: Kevin Naoum-Lewis

Kevin jobber som vekter i Pro Sec og som ledsager for nasjonale og internasjonale artister, politikere og skuespillere. Bli bedre kjent med arbeidshverdagen hans.
Abdirahman Jibril i Pro Sec

Minneboka: Abdirahman Jibril

Jibril har jobbet 6 år i Pro Sec, og noe av det han setter mest pris på er hvordan et smil fra en vekter skaper trygghet og glede i publikum når vi er ute på arrangementer og konserter.

Minneboka: Jarle Munkeby

Jarle har ansvar for rigg av kameraovervåkning på festivaler og arrangementer hos Pro Sec – en av flere tjenester vi leverer.
Niklas Hansen, vekter under opplæring i Pro Sec

Minneboka: Niklas Hansen

Niklas jobber som vekter under opplæring hos oss i Pro Sec! Vekterutdanningen tar han gjennom Sikkerhetsakademiet.

Minneboka: Jeanette Lund

Ser du etter "verdens beste sommerjobb"? Jeanette Lund jobber som bemanningsansvarlig i Pro Sec og ser frem til en sommer med mye action!

Endelig tilbake på Ullevaal!

Vi gleder oss til et år fylt med noe av den beste stemningen som finnes – nemlig stadionstemningen! Vi er tilbake som sikkerhetsleverandør på Ullevaal Stadion.

Minneboka: Geir Utnes

Geir har jobbet som vekter i nesten 17 år. - Det beste med jobben er å stå med ryggen til en konsert og oppleve engasjementet og gleden til publikum i salen, sier Geir.

Hvordan bli vekter

Som vekter i Pro Sec får du mulighet til å jobbe på noen av de største konsertene, festivalene og arrangementene i Norge.