Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Pro Sec Professional Security AS samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Kontaktinformasjon

Firma: Pro Sec Professional Security AS
Adresse: Sandstuveien 70F, 0680 Oslo
Org nr: 974 229 641

E-post: post@prosec.no
Telefon: +47 21 54 46 00
Vår nettstedsadresse: prosec.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

På nettsiden har vi ulike skjemaer for å oppnå kontakt med våre kunder. I disse skjemaene spør vi om e-postadresse slik at vi kan respondere på henvendelser. Vi har et kontaktskjema og et skjema for bestilling av vakthold. I begge skjemaer ber vi om navn på person eller bedriftsnavn for henvendelse. I tillegg har vi et meldingsfelt der vi får en beskjed hva henvendelsen gjelder. Dersom noen ønsker mer informasjon knyttet til vår nyhetsbrevtjeneste, levert av Mailchimp, kan man frivillig kryss av for at e-post og navn lagres i våre e-postregistre. Det er dobbel påmeldingsbekreftelse (double opt-in) før den legges til. På den måten kan dette ikke misbrukes eller noen oppleve å bli lagt til uten samtykke.

Vi har også et påmeldingsskjema til abonnering på vårt nyhetsbrev. Her er også dobbel påmeldingsbekreftelse. Her spør vi kun om e-postadresse.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside. Filene blir automatisk slettet etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Informasjonskapsler fra førstetilbydere som opprettes av nettstedet du besøker.
  • Informasjonskapsler fra tredjeparter av nettsiden du besøker, som f.eks annonser eller bilder som hentes fra andre nettsider.

Man kan ikke spore denne informasjonen til en person, men benyttes primært til å analysere f.eks. trafikk.

Informasjonskapsler kan bidra til en bedre brukeropplevelse ved å ta vare på nøkkelopplysninger om dine preferanser, som f.eks ved å huske valgene du har gjort i et nettsted slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden. Informasjonskapsler kan samtidig inneholde opplysninger om din lokasjon, valgene du har gjort på nettsiden og andre opplysninger som brukes for statistiske formål.

Med vår løsning for håndtering av cookies, kan du velge om du ønsker å benytte cookies på denne nettsiden. Les mer i vår cookie policy.

Analyse

Vi benytter verktøyet Google Analytics til å analysere trafikken vår. Slik at vi kan gjøre innholdet best mulig og mest mulig relevant for våre kunder. All informasjon vi samler inn er anonymisert, og vi bryr oss bare om dine interesser og brukervaner.

Vi deler opplysninger med våre samarbeidspartnere innen webutvikling og analyse.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi har gode rutiner for sikkerhet på nettside. Foruten sikker innlogging med Brute Force og regler for håndtering innloggingsforsøk vil vi etterstrebe et sikkert nettsidemiljø, både for server og programvare.

Dersom man avdekker sikkerhetshull vil vi stenge løsningen og informere de berørte. Det vil da bli satt i gang en undersøkelse på å avdekke hva som har skjedd og hvilke data som er på avveie.

Dine rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Pro Sec Professional Security AS har gitt informasjonen i denne erklæringen.

Hvis Pro Sec Professional Security AS behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be oss rette opplysningene.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. For eksempel vil din e-postadresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet, men også dersom vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Hvis du benytter et av våre skjemaer vil vi lagre denne informasjonen. Vår kunde-epost vil motta en epost med informasjonen du har sendt inn. I tillegg vil dette bli lagret i en tabell i vår MySQL database. Disse opplysningene vil bli lagret så lenge det er nødvendig for oss å ha tilgang til denne informasjonen eller til du ber oss om å slette informasjonen.

Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, praksisen på dette nettstedet eller dine avtaler med Pro Sec Professional Security AS, kontakt oss her.

© 2018 Pro Sec Professional Security. Nettside og design av HavdurDesign.no. Foto av Robin Bøe.